Mărturiile unui dezertor din armata Coreei de Nord: "Kim Jong Un pregătește ceva GROAZNIC"

1513
Mărturiile unui dezertor din armata Coreei de Nord:

Articole recomandate

Joo-il Kim, care trăiește în Londra, a susținut că în armata nord-coreeană există brigăzi de sinucigași care "trăiesc și mor" pentru Kim Jong-un și care se vor arunca în aer la comanda dictatorului, scrie realitatea.net

Mai mult decât atât, aceștia pot avea încărcături nucleare, scrie The Sun.

Brigăzile au fost create pentru că armata nord-coreeană nu este suficient de puternică pentru a își bombarda nuclear inamicii, susține Kim. "Liderii nu vor porni un război. Știu că nu îl pot câștiga", a adăugat acesta.

Totuși, soldații sinucigași se pot infiltra în țările vecine și pot declanșa explozibilul. Acest avertisment vine puțin după ce oficialii chinezi au avertizat că riscul unui război împotriva Coreei de Nord este mai ridicat ca niciodată.

Profesorul Shi Yinhong, un expert în relații internaționale de la Universitatea Renmin, a sfătuit guvernul Chinei, spunând: "Coreea de Nord este o bombă cu ceas".

"Putem doar să amânăm explozia, sperând că, prin aceasta, va veni un timp în care să înlăturăm detonatorul".

Mai mult decât atât, prim-ministrul britanic Gavin Williamson a lansat propriul avertisment, susținând că statul nord-coreean este aproape de a crea rachete care să lovească Londra.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5626 secunde