Fostul lider conservator William Hague:

"Marea Britanie a pierdut lupta cu canabisul, astfel că ar trebui legalizat"

154

Articole recomandate

"Marea Britanie a pierdut lupta cu eliminarea canabisului de pe străzi, așa că ar trebui să ia în considerare legalizarea acestui drog", a declarat un fost lider al Partidului Conservator, formațiune aflată la guvernare, relatează Reuters. 


William Hague, membru al camerei superioare a parlamentului și fost lider al conservatorilor între 1997 și 2001, a spus că un caz recent al unui băiat epileptic în vârstă de 12 ani care se luptă pentru a avea acces la medicamente bazate pe canabis a arătat nevoia de a schimba legea. 


El a spus că folosirea în scopuri recreative a canabisului a devenit omniprezentă, iar ideea că ar putea fi eliminat din viața oamenilor este iluzorie. 


"Legalizarea acestui drog ar putea aduce beneficii economice și sociale. Ideea că poate fi eliminat de pe străzi și din viețile oamenilor de către stat este absolut iluzorie. Lupta este efectiv pierdută. Când o lege încetează să mai fie credibilă și greu de aplicat atât de poliție, cât și de cetățeni, respectul pentru lege este în general afectat", a adăugat el. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.808 secunde