Mahmoud Abbas îi dă flit vicepreședintelui american Mike Pence

170
1
Mahmoud Abbas îi dă flit vicepreședintelui american Mike Pence - mahmoud-1512910040.jpg

Articole recomandate

Președintele palestinian, Mahmoud Abbas, nu îl va primi în vizită pe vicepreședintele american Mike Pence, a anunțat, sâmbătă, un consilier al lui Abbas, după decizia președintelui Donald Trump de a recunoaște Ierusalimul drept capitală a Israelului, relatează AFP.

"Nu va avea loc nicio întâlnire cu vicepreședintele american în Palestina", a declarat Majdi al-Khalidi, un consilier pe probleme diplomatice al președintelui Abbas.

Vizita lui Mike Pence în Israel și în teritoriile palestiniene este prevăzută în a doua jumătate a lunii decembrie.

"Odată cu decizia lor asupra Ierusalimului, Statele Unite au încălcat toate liniile roșii", a spus consilierul președintelui Abbas.

Președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, lider al Fatah, nu a menționat vizita lui Mike Pence în reacția sa, miercuri, la declarația lui Donald Trump.

Joi, un responsabil al partidului palestinian Fatah a afirmat că vicepreședintele american Mike Pence "nu este bine venit în Palestina", după decizia președintelui Donald Trump de a recunoaște Ierusalimul drept capitală a Israelului. 

Comentează știrea

Gigi
11 decembrie 2017
Palestina mon amour !

Javrele astea musulmane isi inchipuie ca o intreaga lume sufera pentru ca ele au intrat in conflict cu lumea catolica . Vor afla repede ca ei sunt singuri si slabi , iar umanitatea nu - i apara ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4709 secunde