MAE: Am primit recomandarea guvernului de la Phenian de a evacua Ambasada

183
MAE: Am primit recomandarea guvernului de la Phenian de a evacua Ambasada - northkoreansa5sam070312665563006-1365175499.jpg

Ministerul român de Externe confirmă că a primit recomandarea din partea guvernului RPD Coreene de a avea în vedere evacuarea personalului Ambasadei de la Phenian și precizează că în prezent sunt analizate opțiunile, inclusiv prin contacte cu partenerii din UE și NATO, scrie realitatea.net.


"Ministerul Afacerilor Externe al RPD Coreene a convocat, la 5 aprilie 2013, reprezentanții misiunilor diplomatice acreditate la Phenian. Cu această ocazie, le-a fost comunicată recomandarea de a avea în vedere posibilitatea evacuării personalului ambasadelor, pe fondul creșterii tensiunilor din zonă. MAE al României analizează opțiunile valabile în astfel de situații, în vederea asigurării deplinei securități a cetățenilor români de la Ambasada României la Phenian, pe baza procedurilor și reglementărilor în vigoare", se arată într-un comunicat de presă al MAE român remis vineri agenției MEDIAFAX.

Citește mai mult...

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2917 secunde