Lufthansa dă în judecată un pasager, după ce acesta a folosit un truc pentru a cumpăra bilete mai ieftine

540
Lufthansa dă în judecată un pasager, după ce acesta a folosit un truc pentru a cumpăra bilete mai ieftine - lufthansa-1549967506.jpg

Articole recomandate

Compania Lufthansa vrea să dea în judecată un pasager care a rezervat intenționat un bilet de avion, fără intenția de a se prezenta la îmbarcare.


Compania spune că pasagerul a exploatat sistemul de rezervare a biletelor, care oferă prețuri mai mici la biletele de avion cu escale multiple decât la zborurile directe.


Practic, pasagerul a cumpărat bilete pentru a ajunge la o destinație folosită pentru escală de compania aeriană și a plătit astfel mai puțin decât dacă ar fi rezervat un zbor direct.

Acest truc este folosit de tot mai mulți călători pentru a-și reduce costurile cu biletele de avion. Deși pare absurd, multe companii precum Lufthansa, Air France sau British Airways, folosesc o astfel de strategie.

Iar tot mai mulți pasageri încearcă să profite de acest sistem. Dintre toate companiile aeriene, Lufthansa este cel mai afectată de această practică, întrucât multe dintre zborurile sale au escale în Munchen sau Frankfurt.

În secțiunea de termeni și condiții, Lufthansa specifică în mod clar că pasagerilor le este interzis să folosească acest tertip.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8842 secunde