LIVE TEXT. Nuntă regală în Marea Britanie. Prințul Harry și actrița Meghan Markle se căsătoresc astăzi

232

Articole recomandate





Prințul Harry al Marii Britanii și fosta actriță americană Meghan Markle se căsătoresc astăzi, la Windsor. Ceremonia religioasă va avea loc la Capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor, unde prințul Harry a fost botezat. Prinții George și Charlotte vor face parte din alaiul miresei care va fi condusă la altar de prințul Charles. 


Prințul Harry și viitoarea sa soție își petrec ultimele ore dinaintea nunții separat, la hoteluri diferite. De acolo vor merge separat la capela St. George, unde va avea loc ceremonia.

După ce s-au întâlnit cu regina la Castelul Windsor, Meghan Markle și mama ei s-au cazat ieri la un hotel situat la un sfert de oră cu mașina de Windsor. Amenajat într-un palat ridicat în secolul 17, hotelul are camere demne de o prințesă, care costă și 1.500 de dolari pe noapte.

Prințul Harry s-a cazat împreună cu fratele său, ducele de Cambridge, în apropiere, la un hotel la fel de luxos - un conac de țară înconjurat de un parc vast.

Între timp, fanii care au invadat orașul din jurul castelui Windsor încearcă să facă așteptarea mai ușoară. Ieri pasionații de lego s-au distrat construindu-le prințului Harry și lui Meghan portretul din peste o mie de piese.


UPADTE Milioane de persoane sunt așteptate să urmărească la televiziune momentul în care nepotul reginei Elisabeta a II-a și actrița americană cunoscută din serialul "Suits" vor sosi la capela St. George a castelului Windsor, cel mai vechi și cel mai mare castel locuit din lume. Măsurile de securitate sunt stricte și vizitatorii trebuie să treacă printr-un punct de control aflat în jurul castelului în care au domnit 39 de monarhi englezi din anul 1066. 


UPDATE Numeroase vedete britanice și internaționale participă la nuntă. Celebra Oprah Winfrey a ajuns la capela St George, într-o ținută roz. Actorul Idris Elba și cântărețul James Blunt sunt deja prezenți. 


UPDATE Capela St George, unde va fi oficiată căsătoria, a fost decorată cu aranjamente florale albe impresionante. 




UPDATE 11:13 Tatăl lui Meghan Markle, Thomas, a declarat că se simte "onorat și recunoscător" că Prințul Charles o va conduce la altar pe fiica sa, relatează independent.co.uk. 


UPDATE 10:23 Prințul Harry și Meghan Markle vor primi titlul nobiliar de Duce și Ducesă de Sussex după ce se vor căsători.


UPDATE 10:10 Sute de oameni au petrecut noaptea pe străzi și în spații publice în așteptarea nunții regale care va avea loc pe domeniul Windsor. Circa 100.000 de persoane sunt așteptate în mica localitate britanică cu ocazia nunții regale.




UPDATE: 13.00 - David și Victoria Beckham, Amal și George Clooney, Serena Williams sunt doar câteva dintre vedetele care au ajuns la ceremonie.


UPDATE: 14.00 - Ceremonia a început. Harry poartă o uniformă a cavaleriei regale, iar Meghan o rochie simplă, creație Ralph&Russo.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0558 secunde