Kremlinul susține că nu are informații despre mercenari ruși uciși în Siria

141
Kremlinul susține că nu are informații despre mercenari ruși uciși în Siria - kremlin-1518534824.jpg

Articole recomandate

Kremlinul a declarat, ieri, prin vocea purtătorului său de cuvânt Dmitri Peskov, că nu dispune de informații despre eventuali mercenari ruși uciși în Siria și că nu știe decât de cetățeni ruși trimiși acolo ca membri ai forțelor armate ruse, relatează Reuters.

Declarația Moscovei intervine după ce mass-media internaționale, citând asociații de mercenari ruși, au relatat că unii dintre ei au fost uciși luna aceasta, când forțele coaliției anti-jihadiste conduse de SUA s-au confruntat cu forțe proguvernamentale siriene în provincia Deir al-Zor în Siria.

"Nu avem informații despre alți ruși care ar putea fi în Siria", a răspuns laconic Dmitri Peskov, asaltat de întrebări în această privință. "În multe țări ale lumii se află un număr semnificativ de compatrioți ai noștri", a mai adăugat el, recomandând presei să se adreseze pe acest subiect Ministerului Apărării rus.

Coaliția internațională anti-jihadistă a efectuat atacuri aeriene asupra unor forțe loiale regimului sirian la 7 februarie, "în legitimă apărare", bombardamente în care au fost uciși peste 100 de membri ai forțelor pro-regim, conform AFP. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6254 secunde