Kim Jong Un așteaptă de la Donald Trump o nouă viziune

217
Kim Jong Un așteaptă de la Donald Trump o nouă viziune - kim-1555250985.jpg

Articole recomandate

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un a afirmat, într-un discurs în fața Adunării Supreme a Poporului că va aștepta răbdător până la sfârșitul anului ca Washington să adopte decizii curajoase în privința negocierilor, înainte de a lua o hotărâre, transmite Yonhap, citând agenția de stat de la Phenian KCNA. 


Liderul de la Phenian a adăugat că relația sa personală cu Trump rămâne "excelentă", în pofida faptului că cel de-al doilea summit, desfășurat la Hanoi, în luna februarie, s-a încheiat brusc, fără a marca realizarea de progrese în privința programului nuclear nord-coreean și a suspendării regimului de sancțiuni. 


"Ceea ce este necesar este ca SUA să pună capăt modului său de calcul actual și să ne propună un nou calcul", a susținut Kim Jong Un. 


În viziunea sa, la Hanoi, "SUA au venit cu planuri complet irealizabile și nu au fost cu adevărat pregătite să stea față-în-față cu noi și să rezolve problema". 
"Prin acest tip de gândire, SUA nu vor putea să ne miște nici măcar o iotă, chiar dacă s-ar întâlni cu noi de o sută sau de mii de ori și nu vor putea deloc să obțină ceea ce doresc", a spus liderul nord-coreean.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6595 secunde