Kim Jong-un a fost operat după ce și-a fracturat ambele glezne

127
Kim Jong-un a fost operat după ce și-a fracturat ambele glezne - kimjongun7-1412085474.jpg

Articole recomandate

Liderul nord-coreean Kim Jong-un ar fi suferit o intervenție chirurgicală la Phenian la jumătatea lui septembrie, după ce și-ar fi fracturat ambele glezne, și este internat în spital, a declarat o sursă pentru cotidianul sud-coreean Chosun, relatează acesta în ediția electronică.


"Am auzit că Kim Jong-un s-a lovit la glezna dreaptă în iunie (...) și a sfârșit prin a-și fractura ambele glezne pentru că nu s-a tratat", a declarat sursa citată, care a vizitat recent Coreea de Nord.

Sursa a adăugat că Kim a fost supus unei intervenții chirurgicale la Clinica Bonghwa, un spital exclusivist pentru membrii de partid de rang înalt, la jumătatea lui septembrie, iar în prezent este în perioada de recuperare.

Un oficial din cadrul serviciilor de infomații a declarat că mașina oficială a lui Kim nu pare să fi părăsit Phenianul, prin urmare este posibil ca acesta să fi rămas în capitală.

Oficialul a afirmat că Kim este supraponderal și pare să-și fi luxat glezna în timpul unui tur istovitor la baze militare și fabrici din zona Cuban. Kim are aproximativ 170 de centimetri înălțime și a luat constant în greutate de la preluarea puterii, scrie mediafax.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3916 secunde