Justin Bieber, implicat într-un accident la Hollywood

110
Justin Bieber, implicat într-un accident la Hollywood - justinbieber-1371575696.jpg

Articole recomandate

Poliția din Los Angeles /California, vestul Statelor Unite ale Americii/ a indicat marți că anchetează un accident produs pe o șosea la Hollywood în care o mașină sport condusă de cântărețul Justin Bieber ar fi lovit un paparazzo, relatează AFP și AP, citate de Agerpres.ro.

Accidentul a avut loc se pare la ieșirea dintr-un club de noapte, Laugh Factory, de pe cunoscutul Sunset Boulevard. Justin Bieber tocmai ieșea din club însoțit de un prieten și înconjurat de fotografi.

O înregistrare video difuzată pe site-ul TMZ, specializat în viața celebrităților, arată cum Bieber și prietenul său pleacă din club, se urcă în mașină - un Ferrari alb - și, în momentul în care aceasta pornește, unul dintre paparazzi cade, fiind lovit la genunchi.

Fotograful în cauză a fost spitalizat, dar nu au fost făcute publice informații despre rănile suferite.

Lt. Craig Valenzuela a precizat pentru AP că accidentul s-a produs luni la ora locală 11.45 p.m., dar nimeni nu a fost reținut sau convocat la poliție și poliția a stabilit că nu a fost comisă nicio faptă penală. Potrivit acestuia, anchetatorii încearcă să stabilească dacă pietonul implicat în accident se afla pe carosabil.

Cântărețul canadian în vârstă de 19 ani se află în prezent în turneu în America de Nord și este de așteptat să anunțe în scurt timp noi concerte în America lLatină și Asia-Pacific.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Iunie 2013
Stire din Eveniment : Accident spectaculos pe DN2 A
Pagina a fost generata in 1.5233 secunde