Jurnalistul saudit a fost ucis și tăiat cu fierăstrăul în șapte minute

519
Jurnalistul saudit a fost ucis  și tăiat cu fierăstrăul în șapte minute - inregistraresocanta-1539785841.jpg
De șapte minute au avut nevoie asasinii jurnalistului Jamal Khashoggi pentru a-l ucide, a declarat o sursă care a ascultat înregistrarea macabră a execuției, notează publicația middleeasteye.com.

Jamal Khashoggi, jurnalistul incomod pentru regimul de la Riad, a fost ucis, așa cum au indicat toate acuzațiile de până acum, în interiorul consulatului saudit de la Istanbul.

Execuția a fost înregistrată, audio, pe ceasul pe care îl purta Khashoggi la mână, care s-a sincronizat cu iPhone-ul pe care logodnica jurnalistului îl ținea în fața consulatului.

Potrivit investigatorilor turci care au ascultat înregistrarea, Khashoggi a fost târât din biroul consulului-general într-o cameră alăturată. Urlete îngrozitoare au fost auzite apoi de un martor aflat la parter.

"Nu a existat nicio încercare de a-l interoga. Au venit pentru a-l ucide", a declarat sursa turcă pentru middleeasteye.com.

Urletele s-au terminat în momentul în care Khashoggi a fost injectat cu o substanță necunoscută. Asasinii au început apoi să îl taie pe jurnalist cu fierăstrăul, când acesta era încă în viață.

Șeful echipei ar fi Salah Muhammad al-Tubaigy, parte a unei echipe de 15 oameni care au sosit la Istanbul în cursul aceleiași zile.

Potrivit înregistrării, Tubaigy și-a pus căștile la urechi și i-a sfătuit pe ceilalți membri ai echipei să facă la fel.

"Când fac treaba asta ascult muzică. Și voi ar trebui să faceți la fel", le-a spus Tubaigy.

Tubaigy este și președintele Organizației saudite de patologie și medicină legală, precum și membru al Asociației Saudite pentru patologie.

În 2014, ziarul Asharaq al-Awsat, din Londra, i-a luat un interviu lui Tubaigy, în care acesta vorbea despre o "clinică mobilă" parțial concepută de el, cu ajutorul căreia medicii legiști pot efectua autopsii în doar șapte minute pentru a determina cauzele unei morți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1046 secunde