James Mattis dă asigurări că dorește să rămână în echipa Trump

164
James Mattis dă asigurări că dorește să rămână în echipa Trump - james-1539697806.jpg

Articole recomandate

Secretarul american al Apărării, James Mattis, a dat, ieri, asigurări că dorește să rămână în echipa președintelui Donald Trump, care l-a calificat drept "un fel de democrat" ce ar putea părăsi în curând guvernul său, transmite AFP.

"Fac parte din echipa sa. Nu am vorbit niciodată despre plecarea mea", le-a spus Mattis jurnaliștilor americani care îl însoțesc într-un turneu asiatic. El a adăugat că nu a discutat cu Donald Trump după comentariile făcute de acesta într-un interviu difuzat integral duminică în emisiunea "60 Minutes" a canalului de televiziune CBS.

Mattis a menționat că, în timpul zborului de aproape 20 de ore de la Washington către Vietnam, el a primit asigurări de susținere din partea președintelui Donald Trump. "Trump a spus «Sunt 100% cu tine»", a afirmat Mattis.

Întrebat dacă este democrat, așa cum a sugerat Donald Trump, James Mattis a răspuns că "nu s-a înscris niciodată în vreun partid politic".

General în retragere, James Mattis ocolește în general orice discuție despre relațiile sale cu Donald Trump și nu ezită să-i critice pe jurnaliștii care menționează divergențele apărute în ultimele luni cu liderul de la Casa Albă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8458 secunde