ISIS a răpit 700 de persoane! Putin: "Omoară câte 10 oameni pe zi"

289
ISIS a răpit 700 de persoane! Putin:

Articole recomandate

ISIS a răpit 700 de oameni, inclusiv zeci de femei și copii, dintr-o tabără de refugiați din estul Siriei, și va ucide 10 ostatici pe zi dacă cererile lor nu sunt îndeplinite, a spus, joi, președintele Rusiei, Vladimir Putin.


Teroriștii au ucis deja un număr mare de ostatici și au avertizat că urmează execuții zilnice, a precizat Putin în timpul unui forum desfășurat la Sochi. El a mai adăugat că ISIS a avut mai multe cerințe pentru eliberarea refugiaților, însă nu a precizat care sunt acestea, scrie Daily Mail.

'Ei au lansat ultimatumuri, cereri speciale și au avertizat că dacă aceste cerințe nu sunt îndeplinite, ei vor executa câte 10 oameni pe zi. Alaltăieri au executat 10 oameni. Este oribil, este o catastrofă', a declarat Vladimir Putin.


Totodată, Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a spus în săptămâna aceasta că negocierile au început și că ISIS cere 'mâncare și medicamente' în schimbul ostaticilor.

Atacul asupra taberei de refugiați în Deir ez-Zor de săptămâna trecută a venit la doar câteva zile după o serie de ciocniri intense între ISIS și Forțele Democratice Siriene (SDF), susținute de SUA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.56 secunde