Iranul amenință că va lovi SUA și Israelul dacă acestea comit cea mai mică eroare

239
Iranul amenință că va lovi SUA și Israelul dacă acestea comit cea mai mică eroare - iranul-1581700878.jpg

Articole recomandate

Iranul este pregătit să lovească SUA și Israelul dacă acestea îi vor da vreun motiv să o facă, a declarat, joi, comandantul Gardienilor Revoluției într-un discurs transmis direct de televiziunea de stat de la Teheran, potrivit Reuters.

"Dacă veți face cea mai mică eroare, vă vom lovi pe amândouă", a amenințat general-maiorul Hossein Salami în cadrul ceremoniei marcând 40 de zile de la moartea influentului general iranian Qassem Soleimani.

Soleimani, care s-a aflat la conducerea forței Quds, unitatea de elită a Gardienilor Revoluției responsabilă cu operațiuni externe, a fost ucis de o dronă americană, la 3 ianuarie, la Bagdad, împreună cu Abu Mehdi al-Muhandis, comandantul miliției irakiene Kataeb Hezbollah (pro-Iran).

Uciderea lui Soleimani va duce la eliberarea Ierusalimului, a declarat anterior purtătorul de cuvânt al Gardienilor Revoluției, potrivit agenției de presă Tasnim.

"Asasinarea lașă și fricoasă a lui Soleimani și Abu Mahdi al-Muhandis de către americani va duce la eliberarea Ierusalimului, prin harul lui Allah", a spus Ramezan Sharif. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3677 secunde