Informație de ultim moment despre avionul prăbușit în Indonezia

307
Informație de ultim moment despre avionul prăbușit în Indonezia - avion-1541420914.jpg

Articole recomandate

Autoritățile din Indonezia, care anchetează cauzele producerii tragediei aviatice, au dezvăluit că indicatorul de viteză nu funcționase corect în timpul ultimelor patru curse ale aeronavei. Toate cele 189 de persoane aflate la bord au murit, după ce avionul s-a prăbușit în mare, la aproape 13 minute de la decolare.


Specialiștii din cadrul echipei de investigații din Indonezia au precizat că problema a fost înregistrată în cursul ultimelor patru zboruri ale aeronavei, înainte ca avionul Lion Air JT-610 să se prăbușească pe 29 octombrie, relatează cotidianul The Washington Post.

Potrivit oficialilor, datele descărcate par să confirme faptul că altitudinea și viteza avionului erau neregulate înainte de prăbușire.


Scafandrii au recuperat joi una din cutiile negre ale avionului, mai precis înregistratorul de date de zbor. Autoritățile continuă să caute înregistratorul de voce din cockpit, adică cea de-a doua cutie neagră.

Pentru moment, anchetatorii spun că nu se cunosc cauezele prăbușirii avionului. Descoperirea și recuperarea înregistratoarelor de zbor ar putea oferi informații importante despre accidentul aviatic.

Săptămâna trecută, o aeronavă Boeing 737 MAX 8, a companiei Lion Air, s-a prăbușit, la aproape 13 minute după decolarea de la Aeroportul Internațional Soekarno-Hatta din Jakarta. Toate cele 189 de persoane aflate la bord au decedat în urma accidentului.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9021 secunde