INCREDIBIL PÂNĂ UNDE S-A AJUNS! Pește în putrefacție, "împrospătat" cu ochi de plastic

880
INCREDIBIL PÂNĂ UNDE S-A AJUNS! Pește în putrefacție,

Articole recomandate

Comercianții ar face orice ca să își vândă marfa. Și nu ne referim la reclame, ci la metode terifiante. O demonstrează un magazin din Kuweit, care a apelat la o metodă scandaloasă de a face profit.


Magazinul, specializat în vânzarea de pește, a fost închis de autorități după ce s-a descoperit că proprietarii lipeau pe pești ochi bulbucați din plastic. Scopul? Să-i facă să pară mai proaspeți. Gradul de prospețime al unui pește poate fi judecat după ochii acestuia. Cu cât albul ochilor este mai clar, cu atât peștele este mai proaspăt.

Proprietarii magazinului foloseau ochi de plastic pentru a acoperi galbenul ochilor peștilor, care indica faptul că erau în stare de putrefacție.

Însă escrocheria nu a trecut neobservată. O filmare cu peștii cu ochi de plastic a început să circule pe WhatsApp printre localnici. Apoi, imaginile au ajuns pe Twitter, unde utilizatorii s-au distrat ridiculizând tactica ingenioasă. Ziarul local Al Bayan a relatat că magazinul a fost închis și a postat pe Twitter imagini cu falșii pești proaspeți, scrie wowbiz.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8886 secunde