Incident armat în Franța. Doi bărbați au fost împușcați mortal în cap

131
Incident armat în Franța. Doi bărbați au fost împușcați mortal în cap - franta-1527327796.jpg

Articole recomandate

Pentru a doua oară în această săptămână, Marsilia, oraș în sud-estul Franței, a fost scena unui episod violent sâmbătă: doi bărbați au fost uciși cu focuri de armă, într-o aparentă reglare de conturi, au informat surse judiciare, relatează AFP. 


Cu puțin înainte de ora 01:00 locală (23:00 GMT, vineri), un atacator cu cagulă, înarmat cu o pușcă, a pătruns în incinta unei asociații sportive din cartierul Estaque, nordul orașului, a declarat procurorul Marsiliei, Xavier Tarabeux, confirmând o informație apărută în cotidianul regional La Provence. 


Victimele sunt doi bărbați cu vârste în jur de 30 de ani, iar modul de operare indică o probabilă reglare de conturi, a spus magistratul. 


Dacă această pistă va fi confirmată, numărul morților în urma reglărilor de conturi va ajunge la 11 în Marsilia de la începutul anului. 


La Estaque, atacatorul a deschis focul într-un centru sportiv în care mai multe persoane jucau cărți, una dintre victime fiind împușcată în cap iar cealaltă în piept și abdomen. 


În total, 18 cartușe provenind de la o armă de tip Kalașnikov au fost găsite la fața locului, a declarat Xavier Tarabeux. 


Atacatorul, care era așteptat de un complice, potrivit martorilor, a fugit într-un vehicul găsit de anchetatori incendiat în localitatea Sausset-Les-Pins, la vest de Marsilia.


Sursă: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9269 secunde