INCENDIU VIOLENT, bilanț tragic: 78 de oameni morți

126
INCENDIU VIOLENT, bilanț tragic: 78 de oameni morți - incendiubanglapoza66010000-1550740127.jpg

Articole recomandate

Cel puțin 78 de persoane au murit, în urma unui incendiu puternic izbucnit în Bangladesh, la clădirea în care locuiau. Imobilul aflat în orașul vechi al capitalei Dhaka deservea, de asemenea, un depozit de produse chimice. Ulterior, flăcările au înghițit mai multe magazine și clădiri din zonă, dar și o fabrică de parfumuri. Autoritățile se tem că numărul victimelor ar putea fi mult mai mare. În prezent, salvatorii încearcă să scoată cât mai multe suflete prinse sub dărâmături, însă eforturile sunt îngreunate de lipsa apei și de străzile înguste care fac imposibilă înaintarea mașinilor de pompieri.


Incendiul a izbucnit miercuri seara, de la o butelie de gaz, și s-a extins rapid în întreaga clădire situată în cartierul Chawkbazar, din centrul capitalei Dhaka.

Potrivit autorităților, în clădire se afla și un depozit de produse chimice inflamabile, iar în apropiere era o fabrică de parfumuri.

Numărul victimelor ar putea crește, în următoarele ore, anunță autoritățile. Potrivit autorităților, printre victime sunt și oameni care, în momentul producerii exploziei, se aflau la o nuntă, într-un restaurant din apropiere.

Zeci de persoane au fost spitalizate, multe dintre ele aflându-se în stare gravă, notează BBC.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3814 secunde