Incendii în SUA. Numărul morților a crescut la 31

192
Incendii în SUA. Numărul morților a crescut la 31 - incendiiinsua-1542029197.jpg

Articole recomandate

Treizeci și una de persoane au murit în incendiile care devastează nordul și sudul Californiei, alimentate de rafale de vânt violente care îngreunează lupta împotriva flăcărilor. 

Bilanțul victimelor incendiilor din California crește la 31 de morți; alte 228 de persoane date dispărute. Încă șase cadavre au fost găsite în nordul Californiei, devastat de incendiul denumit "Camp Fire", a anunțat șeriful comitatului Butte, Kory Honea.

Incendiul a distrus peste 6.700 de locuințe și afaceri la Paradise, un oraș cu 26.000 de locuitori, un lucru fără precedent în California.

Pompierii au anunțat că au reușit să controleze sinistrul în proporție de 25%.

Flăcările s-au extins pe 45.000 de hectare și se aflau duminică în apropiere de Pădurea națională Plumas. Printre cei cărora focul le-a distrus proprietățile se numără și actorul Gerard Butler. La fel ca mii de alți californieni, a fost nevoit să evacueze zona, iar când s-a întors și-a găsit casa făcută scrum.

"Ei bine... Bine ați venit la casa mea din Malibu! E pe jumătate distrusă…"

El a mulțumit pe Facebook departamentului de pompieri din Los Angeles pentru ajutor și i-a îndemnat pe cetățeni să-i ajute pe bărbații și femeile curajoase la SupportLAFD.org.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5622 secunde