Încă un concert anulat de Madonna

164
Încă un concert anulat de Madonna - dddd-1583136234.jpg

Articole recomandate

Madonna a fost nevoită să anuleze un concert programat duminică seara la Paris din cauza unei accidentări, au anunțat reprezentanții sălii unde artista urma să cânte, citați de Agerpres. "Regretăm să vă informăm că show-ul Madonnei este anulat din cauza unei accidentări permanente", au indicat reprezentanții Grand Rex pe site-ul sălii. Anunțul nu precizează, însă, dacă artista americană în vârstă de 61 de ani va putea cânta serile următoare.

Aflată la Paris începând de la 22 februarie, în cadrul turneului său "Madame X Tour", artista urma să susțină concerte până la 11 martie. Potrivit publicației Le Parisien, Madonna, care a suferit o ruptură de ligamente la un genunchi, a dat semne că nu se simte bine în timpul concertului său parizian de joi seară, apoi a izbucnit în lacrimi. "Simt atâta durere (...) Dar nu vreau milă. Eu am fost cea care a vrut să facă acest turneu și-l voi termina oricum ar fi", le-a declarat cântăreața fanilor ei, potrivit ziarului.

Început la New York în septembrie, "Madame X Tour" a trecut prin Chicago, San Francisco, Las Vegas, Los Angeles, Boston, Philadelphia, Miami, Lisabona și Londra, înainte de a ajunge la Paris, ultimul oraș din cadrul turneului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.321 secunde