ÎNCĂ O TRAGEDIE! AVION AIRBUS CU 224 PASAGERI LA BORD, PRĂBUȘIT. ISIS revendică atentatul! Update

1343
3
ÎNCĂ O TRAGEDIE! AVION AIRBUS CU 224 PASAGERI LA BORD, PRĂBUȘIT. ISIS revendică atentatul! Update - aerlingusairbusa321-1446283067.jpg

Articole recomandate

UPDATE / Conform unei informații de ultim moment, membrii ISIS au revendicat, printr-o postare pe Twitter, atacul punctând totodată că aeronava a fost doborâtă cu o rachetă.


Un avion civil rus Airbus-321, cu 217 pasageri și 7 membri ai echipajului la bord, s-a prăbușit, azi, în centrul peninsulei Sinai, în Egipt, a anunțat, într-un comunicat, biroul de presă al premierului egiptean Cherif Ismail, informează AFP și TASS.


UPDATE - Potrivit unor informații, epava avionului a fost găsită lângă aeroportul El-Arish din Peninsula Sinai.


UPDATE - Un înalt responsabil al Autorității egiptene pentru control al spațiului aerian a anunțat pentru AFP că legătura cu acest avion rus, care a decolat în această dimineața de pe aeroportul din stațiunea turistică Sharm el-Sheikh, s-a întrerupt deasupra pensinulei Sinai, scrie Agerpres

Potrivit agenției de presă TASS, înainte de a dispărea de pe ecranele radarelor, avionul rus a cerut permisiunea de a ateriza de urgență pe cel mai apropiat aeroport. Surse de la aeroportul internațional din Cairo au precizat că aparatul se afla la o altitudine de peste 9.000 de metri atunci când comandantul a luat legătura cu dispeceri de zbor și a cerut drept de aterizare din cauza unor defecțiuni la stația radio. Imediat după aceasta legătura cu avionul s-a întrerupt.

Potrivit altor informații, citate de TASS, avionul a reușit să iasă din spațiul aerian al Egiptului și a luat mai târziu legătura cu dispeceri turci.

Guvernul egiptean a convocat o reuniune de urgență, fiind deja înființată o comisie specială de anchetă, informează Agerpres.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Aurel
31 octombrie 2015
Castiga bani

CASTIGA BANI! In premiera absoluta la nivel mondial! Castiga bani si bucura-te de timpul tau liber! Un nou sistem, impecabil de eficient, te ajuta sa-ti cladesti un viitor mult mai bun! Castiga bani cu cel mai revolutionar program de lucru part-time la domiciliu! Te ajutam pas cu pas sa castigi! Cere acum detalii la adresa de email: [email protected]

Tavi
9 noiembrie 2015
Munca la domiciliu

Cea mai noua oferta de lucru ! Da, noi iti oferim absolut GRATUITun curs special online in care inveti pas cu pas si cu toate detaliile cum sa faci bani acasa ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta. S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pana ce esti tinar.Cautam colaboratori optimisti, seriosi. Devii seful tau, muncesti cum vrei part-time ori full-time Mai multe detalii, trimite "Info"la adresa de e-mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Octombrie 2015
Stire din Actual : AVION PRĂBUȘIT ÎN MARE!
Pagina a fost generata in 0.5297 secunde