În ameliorarea relațiilor dintre Washington și Moscova, mingea se află în terenul SUA

140
În ameliorarea relațiilor dintre Washington și Moscova, mingea se află în terenul SUA - inameliorarearelatiilor-1528637220.jpg

Articole recomandate

Președintele rus Vladimir Putin a declarat sâmbătă că speră ca relațiile dintre Moscova și Washington se vor îmbunătăți, dar că mingea se află în terenul SUA, relatează agenția de presă rusă Interfax citată de Reuters.


"Sper să aibă loc o ameliorare a relațiilor. În orice caz, suntem pregătiți pentru aceasta. Cred că mingea este în terenul americanilor", a afirmat Putin citat de Interfax.


Moscova și Washingtonul discută despre o posibilă întâlnire între președinții rus și american Vladimir Putin, respectiv Donald Trump, relata vineri pentru agenția de presă RIA Novosti o sursă diplomatică, ținând totuși să sublinieze că la ora actuală nu există nicio înțelegere concretă în acest sens.


Donald Trump declarase în martie că cei doi lideri se vor reuni în curând, dar de atunci relațiile și așa tensionate dintre Moscova și Washington s-au acutizat și mai mult din cauza evoluțiilor în conflictul din Siria și a otrăvirii fostului spion rus Serghei Skripal în Marea Britanie, de care Londra acuză Moscova.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3362 secunde