Video Video/Imagini șocante în SUA. Polițiștii scot cu forța doi tineri pașnici dintr-o mașină și îi electrocutează

317
Video/Imagini șocante în SUA. Polițiștii scot cu forța doi tineri pașnici dintr-o mașină și îi electrocutează - opopo-1591026462.jpg

Articole recomandate

Doi ofițeri de poliție din Atlanta au fost concediați după ce un clip video în care erau văzuți folosind forță disproporționată împotriva a doi studenți a apărut pe internet și a devenit virală, informează Digi24. Imaginile au fost surprinse de o cameră de corp a polițistului.


Polițiștii au fost filmați în Atlanta, în timpul protestelor masive care au loc în Statele Unite de câteva zile după uciderea lui George Floyd de către poliția din Minneapolis. Ei pot fi văzuți cum scot cu forța un bărbat și o femeie dintr-o mașină, îi pun la pământ și îi împușcă cu un pistol cu eletroșoc, deși aceștia nici nu au opus rezistență și nici nu părea că fac ceva periculos.


America este, de săptămâna trecută, scena unor proteste masive, unele chiar extrem de violente, după ce un bărbat de culoare, a fost ucis cu sânge rece de un polițist alb din Minneapolis. Polițistul a stat cu piciorul pe gâtul bărbatului timp de 8 minute, deși acesta nu opunea rezistența și cere cu disperare să fie lăsat în pace pentru că nu poate să respire.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.863 secunde