IMAGINI CUTREMURĂTOARE! Tragedie de proporții în Turcia. Un tren de mare viteză s-a ciocnit cu un tren local. 7 morți

13072
IMAGINI CUTREMURĂTOARE! Tragedie de proporții în Turcia. Un tren de mare viteză s-a ciocnit cu un tren local. 7 morți - turkeytraincrashexlarge169611422-1544688181.jpg

Articole recomandate

Un adevărat carnagiu a avut loc în Turcia, în această dimineață, după ce un tren de mare viteză a intrat în coliziune cu o locomotivă. Cel puțin 7 oameni au murit și 43 sunt răniți, dar bilanțul tragediei ar putea crește în orele următoare.






Numărul persoanelor decedate a crescut la 7, potrivit Fox News, în urma accidentului feroviar de joi, de lângă Ankara, după coliziunea dintre un tren de mare viteză și un tren local.




Prima relatare de la fața locului vorbea de 4 persoane care și-au pierdut viața și 43 au fost rănite.




Guvernatorul local Vasip Sahin a afirmat că trenul de mare viteză care circula dinspre Ankara către provincia Konya (centru) a intrat într-o locomotivă care efectua inspecții pe linii feroviare. Potrivit media, accidentul s-a produs în jurul orei locale 06:30 (03.30 GMT).

Trenul a deraiat și s-a prăbușit în timp ce traversa un pasaj peste stația Marsandiz din Ankara, ducând la prăbușirea unei părți a podului, potrivit CNN.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.668 secunde