Gest necugetat al unui tânăr, după ce a aflat că iubita lui a murit în masacrul de la liceul din Crimeea

1721
Gest necugetat al unui tânăr, după ce a aflat că iubita lui a murit în masacrul de la liceul din Crimeea - 61995044-1540277228.jpg

Articole recomandate

Gest tulburător comis de un adolescent de 19 ani în urma tragediei din Kerci, soldate cu 20 de morți și circa 40 de răniți.

La câteva ore după ce a aflat că prietena lui a murit în drum spre un spital din Moscova, rănită grav de bomba care a explodat în liceul din Kerci, Armen Badalyan a sărit pe fereastra apartamentului său, relatează RT.com.

Viktoria Demchuk, de 17 ani, era una dintre cele mai populare eleve din liceul unde a fost comis masacrul. În momentul tragediei se afla în cantină, unde a explodat bomba artizanală amplasată de atacator într-un rucsac.

Inițial doctorii i-au amputat un picior, apoi au trimis-o cu un avion la un spital din Moscova, însă fata a murit pe drum.


La câteva ore, iubitul ei Armen Badalyan a scris pe contul de VKontakte: "Te iubesc, împreună pentru totdeauna!", apoi a sărit de la etajul al patrulea. Adolescentul a suferit leziuni grave la coloana vertebrală și a fost dus la spitalul unde a fost tratată și iubita lui. Cazul a declanșat un val de emoție pe rețelele sociale din Rusia.

După masacru, apropiații ucigașului au conturat portretul unui tânăr "pasionat de arme" și care voia să se răzbune pe colegii și profesorii săi. Tânărul, care s-a sinucis în biblioteca liceului, și-a pregătit metodic crima, potrivit anchetatorilor. Era înarmat cu o pușcă și adusese cu el două bombe artizanale, pe una detonând-o, și numeroase muniții.

Președintele rus Vladimir Putin a declarat că masacrul este "rezultatul mondializării" și "al rețelelor sociale și al internetului", care, în opinia sa, au permis importarea în Rusia a unui fenomen de crime în masă de proveniență nord-americană, scrie stirileprotv.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8963 secunde