Gest emoționant! Un bărbat rămas văduv s-a îmbrăcat în femeie la serbarea fiicei sale

161
Gest emoționant! Un bărbat rămas văduv s-a îmbrăcat în femeie la serbarea fiicei sale - untitled-1557661564.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din Brazilia, care a rămas văduv, a făcut un gest emoționant de dragul fiicei sale. Acesta i-a cerut să vină îmbrăcat în femeie la serbarea școlară de Ziua Mamei.

Daniel Correa, în vârstă de 33 de ani, a impresionat pe toată lumea cu gestul său. Bărbatul din Brazilia a rămas văduv în urmă cu doi ani, atunci când partenera sa de viață, Stella Noleto, a încetat din viață în urma unor complicații provocate de boala Lupus. De Ziua Mamei, bărbatul din localitatea Goiania i-a îndeplinit cea mai mare dorință fiicei sale, Luna, în vârstă de cinci ani. Acesta l-a rugat să vină îmbrăcat ca mama ei la serbarea organizată la școală unde ea învață. 


Daniel Correa a povestit că inițial a încercat să-și convingă fiica să meargă însoțită la școală de bunica sau mătușile ei, însă micuța a insistat ca el să fie cel care să facă acest lucru. "Mi-a cerut cu lacrimi în lacrimi să fiu mama pentru o zi. Mi-a cerut să-mi vopsesc barba roz și să-mi pun perucă blondă, așa cum era părul soției mele", a spus brazilianul. Acesta a mers la la școală îmbrăcat într-o rochie lungă fără mâneci. la finalul evenimentului de la școala unde învață Luna, daniel a realizat o filmare cu fiica sa, în care Luna spune că este "alături de mama sa". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.898 secunde