George Clooney strânge bani pentru campania electorală a lui Obama

306
George Clooney strânge bani pentru campania electorală a lui Obama - george-1336312049.jpg

Articole recomandate

George Clooney organizează un dineu cu scopul de a strânge fonduri pentru campania de realegere a lui Barack Obama, pe 10 mai, la reședința sa din Studio City, Los Angeles, preconizând să adune în acest scop 12 milioane de dolari.

Potrivit publicației "The Hollywood Reporter", mai multe vedete și numeroși executivi de la Hollywood - circa 140 de persoane - au plătit câte 40.000 de dolari pentru a participa la acest dineu cu Clooney și Obama.

În cadrul acestei campanii organizate de Clooney, sunt așteptate și donații care se pot ridica la un total de 6 milioane de dolari, informează accesshollywood.com.

Astfel, în total, Clooney ar putea strânge circa 12 milioane de dolari pentru campania președintelui american Barack Obama.

Alegerile prezidențiale din SUA vor avea loc pe 6 noiembrie.

George Clooney și-a câștigat renumele ca actor, producător, producător executiv, scena-rist și regizor. Fiul unui jurnalist, George Clooney este un partizan foarte activ al Primului Amendament și, totodată, un activist dedicat cauzelor umanitare. În loc să-și limiteze acțiunile devenind politician, George Clooney spune că preferă actele caritabile, care includ și campaniile care au scopul de a atrage atenția comunității internaționale asupra unor cauze sociale și politice, de exemplu, referendumul istoric organizat recent în Sudan prin care provincia din sudul acestei țări, cu o populație majoritar creștină, a devenit un stat independent. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Aprilie 2012
Stire din Actual : Cine a îndrăznit să supere FBI-ul
Pagina a fost generata in 1.6208 secunde