Video Furtuna solară nu s-a terminat. Noi erupții se produc duminică / Video

370
Furtuna solară nu s-a terminat. Noi erupții se produc duminică / Video - furtunasolara-1331375824.jpg
La trei zile după ce o crimă abominabilă a scuturat din temelii România, președintele Traian Băsescu a promulgat legea privind violența domestică. Miile de femei care au cerut ajutorul autorităților au acum șansa de a scăpa de tiranii care le chinuie.
Potrivit experților americani, furtuna a avut inițial gradul unu, cel mai mic pe o scară de la unu la cinci. Fenomenul a provocat mici defecțiuni ale echipamentelor electrice și de comunicații.

Câteva avioane au fost nevoite să își schimbe traseul. Furtuna solară s-a înrăutățit însă în cursul nopții de joi spre vineri și a ajuns la nivelul trei. Ulterior, a scăzut în intensitate. Actuala furtună solară a devenit cel mai puternic fenomen geomagnetic din 2004 și până acum, noi perturbări fiind așteptate duminică.

Furnizorii de energie electrică au fost avertizați că vor avea perturbări în rețelele lor, după cum au declarat reprezentanți ai Agenției americane responsabilă cu Studiul Atmosferei și Oceanelor (NOAA).

"Suntem în cele din urmă, în prezența unei furtuni mult mai puternice decât ne așteptam (...) În termeni de

durată și intensitate, acesta este cea mai puternică furtună solară începând cu anul2004", a declarat Bob Rutledge, membru al NOAA.

Furtuna solară precedentă a avut loc pe 23 ianuarie și a fost considerată ca având nivelul unu de intensitate.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 10 Martie 2012
Stire din Actual : Carderi români prinși în Franța
Pagina a fost generata in 1.4894 secunde