FRANȚA, ÎN ALERTĂ TERORISTĂ! Atac cu o mașină într-o stație de autobuz în Marsilia, soldată cu morți și răniți

574
FRANȚA, ÎN ALERTĂ TERORISTĂ! Atac cu o mașină într-o stație de autobuz în Marsilia, soldată cu morți și răniți - marsiliaautobuz465x390-1503307647.jpg

Articole recomandate

O persoană a fost ucisă și mai multe rănite, după ce o mașină a intrat în două refugii de autobuz în orașul francez Marsilia. 


Polițiștii au sfătuit oamenii să evite zona cartierului Old Port din Marsilia, scrie The Sun.


UPDATE - La Marsilia se află în curs de desfășurare o operațiune a poliției. Pe Twitter, Poliția Națională i-a cerut populației să evite sectorul Vieux-Port de pe Bulevardul Charles Livon.

Inițial, mașina a vizat refugiul unei stații de autobuz la Marsuilia, fără a face victime, scrie cotidianul regional "La Provence". Ulterior, vehiculul s-a proiectat în al doilea refugiu aflat la distanță mică de primul, rănind grav o persoană.

Poliția l-a interpelat pe șoferul vehiculului care semăna cu cel implicat în accident și care ar putea fi autorul faptelor.

Persoana ucisă era un pieton.

Până acum nu există nicio informație despre motivele pe care le-ar fi avut individul ce s-a proiectat în stația de autobuz, a informat poliția care a instituit un cordon de securitate în sectorul Vieux-Port.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8831 secunde