Frans Timmermans cere salarii corecte în Uniunea Europeană

237
Frans Timmermans cere salarii corecte în Uniunea Europeană - frans-1550413425.jpg

Articole recomandate

Candidatul socialiștilor europeni la funcția de președinte al viitoarei Comisii Europene, Frans Timmermans, a pledat, sâmbătă, la Budapesta, pentru salarii corecte în Uniunea Europeană și pentru remunerații echitabile între bărbați și femei, transmite MTI.

Invitat la congresul Partidului Socialist ungar, actualul prim-vicepreședinte al Comisiei Europene a declarat că nu va face înțelegeri cu dreapta radicală în cazul în care va deveni președinte al executivului UE după alegerile europarlamentare din 23-26 mai. 


El a subliniat că socialiștii maghiari trebuie să-și îndrepte atenția către tineri, creând condiții în Ungaria astfel încât aceștia să nu fie nevoiți să plece în alte țări pentru a-și găsi un loc de muncă.

În opinia lui Frans Timmermans, viitoarele alegeri europarlamentare au drept miză apariția unei Europe a solidarității.

Oficialul CE a menționat că ar fi bucuros să discute cu premierul maghiar Viktor Orban despre divergențele lor de opinie și a insistat pe faptul că nu trebuie făcut niciun compromis atunci când este vorba despre independența justiției, egalitatea dintre cetățeni și statul de drept. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9611 secunde