Foto. ACCIDENT CUMPLIT ÎNTRE UN AUTOCAR ȘI UN CAMION. 17 persoane dispărute

1401

Articole recomandate

Treizeci și una de persoane au fost rănite și 17 sunt date dispărute în urma unui grav accident rutier produs în această dimineață pe o autostradă din sudul Germaniei. 


Un autocar a fost complet mistuit de flăcări după o coliziune cu un autotren, relatează AFP și cotidianul Die Welt, în ediția online.


Foto. ACCIDENT CUMPLIT ÎNTRE UN AUTOCAR ȘI UN CAMION. 17 persoane dispărute - unfallreisebusinmuenchberg1-1499074504.jpg


Accidentul a avut loc pe autostrada A9, între localitățile Münchberg și Gefrees, în landul Bavaria.


În urma coliziunii, autocarul a luat foc și a ars complet, potrivit dcnews.


Foto. ACCIDENT CUMPLIT ÎNTRE UN AUTOCAR ȘI UN CAMION. 17 persoane dispărute - unfallreisebusinmuenchberg2-1499074512.jpg


Potrivit poliției, 31 de pasageri au fost răniți, dintre care unii grav, iar 17 persoane sunt date dispărute. Deocamdată nu este clar ce s-a întâmplat cu acestea, dar potrivit unei purtătoare de cuvânt a poliției, nu este exclus ca unii dintre pasageri să nu fi reușit să se salveze din autocarul în flăcări.


Conform primelor informații, autocarul se îndrepta în direcția Nürnberg când a fost prins într-un ambuteiaj și a lovit un autotren care rula în fața lui.


Foto. ACCIDENT CUMPLIT ÎNTRE UN AUTOCAR ȘI UN CAMION. 17 persoane dispărute - unfallreisebusinmuenchberg-1499074519.jpg


Poliția a închis traficul pe autostrada A9 pentru a permite intervenția echipajelor de salvare. Potrivit presei locale, la locul accidentului au aterizat patru elicoptere.


Din primele informații nu se cunosc naționalitățile pasagerilor din autocar.


sursa foto: die welt




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8336 secunde