Fost ministru britanic: "Vom căuta să obținem un Brexit ordonat"

176
Fost ministru britanic:

Articole recomandate

Fostul ministru britanic pentru relația cu parlamentul Andrea Leadsom, candidată la șefia Partidului Conservator, a anunțat, ieri, că va căuta să obțină o "ieșire ordonată" a țării sale din Uniunea Europeană la 31 octombrie, transmite Reuters. 
Leadsom a spus că este foarte improbabil ca Uniunea Europeană să acorde o nouă amânare după data de 31 octombrie, astfel că Londra și Bruxellesul ar trebui să agreeze acele părți al acordul de retragere care pot fi ratificate de parlamentul britanic. 


Acordul de retragere, negociat de Theresa May și UE, a fost respins deja de trei ori de Camera Comunelor (camera inferioară a legislativului britanic). 


Întrebată despre o promisiune a favoritului la șefia conservatorilor, fostul ministru de Externe Boris Johnson, de a reduce impozitele pe profit și de a ridica nivelul de la care se aplică impozite ridicate, Andrea Leadsom a spus că vor fi imposibil de adoptat schimbări fiscale în actualul parlament britanic. 


În afară de Andrea Leadsom și Boris Johnson, în cursa pentru succesiunea Theresei May la conducerea Partidului Conservator și a guvernului au mai intrat ministrul Mediului, Michael Gove, fostul ministru pentru Brexit Dominic Raab, ministrul de Interne Sajid Javid, actualul ministru de Externe, Jeremy Hunt, ministrul pentru relații internaționale, Rory Stewart, actualul ministru pentru Brexit, James Cleverly, ministrul sănătății, Matt Hancock, ministrul Muncii, Esther McVey, și ministrul Locuințelor, Kit Malthouse.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5369 secunde