Fiicele cuplului Obama, concepute cu ajutorul fertilizării in vitro

190
Fiicele cuplului Obama, concepute  cu ajutorul fertilizării in vitro - fiicelecuplului-1541943467.jpg

Articole recomandate

Fosta Primă Doamnă a SUA Michelle Obama a dezvăluit că a pierdut o sarcină în urmă cu 20 de ani și că fiicele fostului cuplu prezidențial, Malia și Sasha, au fost concepute cu ajutorul fertilizării in vitro.

Michelle Obama, azi în vârstă de 54 de ani, a făcut aceste dezvăluiri în cartea sa de memorii "Becoming", care urmează să fie lansată marți și în care povestește, între altele, despre începuturile relației și căsătoriei sale cu viitorul președinte Barack Obama.

După pierderea sarcinii, "m-am simțit pierdută și singură și simțeam că am eșuat, pentru că nu știam cât de frecvente sunt aceste probleme, deoarece nu vorbim despre ele", a spus Michelle Obama într-un interviu acordat postului ABC, din care au fost difuzate vineri câteva fragmente.

Când a ajuns pe la vârsta de 35 de ani, ea a decis împreună cu soțul ei să opteze pentru fertilizarea in vitro pentru a rămâne însărcinată.

"Ceasul biologic este real", a mai spus în interviu fosta Primă Doamnă a SUA, potrivit căreia "cel mai rău lucru pe care ni-l putem face noi între noi, ca femei, este să nu împărtășim adevărul despre corpurile noastre, cum funcționează și cum nu funcționează".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3912 secunde