Fenomen înfricoșător. Zeci de bărci fantomă ajunse pe țărmul Japoniei. La bord, doar oameni morți

445
Fenomen înfricoșător. Zeci de bărci fantomă ajunse pe țărmul Japoniei. La bord, doar oameni morți - 5a703416fc7e933d098b456750931000-1547026901.jpg

Articole recomandate

Zeci de bărci au ajuns pe țărmurile Japoniei în ultima lună. Bărcile, care vin cel mai probabil din Coreea de Nord, aveau la bord doar trupuri neînsuflețite sau erau pur și simplu fără echipaj.


Mici bărci, cu marinari morți la bord, venind cel mai probabil din Coreea de Nord, au fost împinse de valuri pe țărmurile Japoniei, notează RT.com.

Așa-numitele "bărci fantomă" sosesc în mod constant pe țărmul orașului Oga. Din decembrie și până acum, fenomenul a crescut spectaculos: nu mai puțin de 103 bărci au fost aduse de valuri.

La bordul bărcilor au fost găsiți 35 de marinari morți. Unele bărci nu aveau echipaj la bord. În alte cazuri, puțin, câțiva marinari au fost găsiți în viață.

Experții spun că pescarii ies tot mai în largul mării pentru a satisface solicitările guvernului de la Phenian, care vrea cote cât mai mari de pește.

Această practică îi expune însă la riscuri în condițiile în care ambarcațiunile sunt vechi, prost echipate și au puțin carburant. 


sursa text si foto: realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4503 secunde