FBI oferă recompensă de 1 milion de dolari pentru informații despre jurnalistul Austin Tice

204
FBI oferă recompensă de 1 milion de dolari pentru informații despre jurnalistul Austin Tice - austintice-1524299269.jpg

Articole recomandate

FBI oferă recompensă de 1 milion de dolari pentru informații despre jurnalistul Austin Tice, dispărut în Siria în urmă cu șase ani și despre care s-a crezut mult timp că nu mai este în viață.



Informațiile adunate de FBI în ultimele 18 luni indică faptul că jurnalistul american Austin Tice este încă în viață, după aproape șase ani de când a fost dat dispărut în Siria, scrie ABC News. Astfel, FBI a anunțat că oferă o recompensă de 1 milion de dolari pentru orice informații care va duce la localizarea jurnalistului american.


Doi oficiali au confirmat pentru ABC News că Austin Tice, jurnalist și fotograf, răpit în Siria în august 2012, a supraviețuit în captivitate, în ciuda infomațiilor inițiale care indicau că acesta a murit. Timp de mai mulți ani, FBI a folosit un singur agent pentru a investiga cazul jurnalistului, iar unii oficiali au criticat FBI pentru că nu au alocat mai multe resurse în încercarea de a-l localiza și recupera pe Tice.


Austin Tice, acum în vârstă de 36 de ani, a fost dat dispărut la puțin după ce a împlinit vârsta de 31 de ani, în timp ce relata despre Armata Siriană Liberă, o grupare de oficiali militari care s-au alăturat opoziției în lupta contra lui Assad. O lună mai târziu, a apărut o înregistrare în care jurnalistul apare legat la ochi, scos dintr-o mașină și escortat de mai mulți bărbați înarmați. De atunci, nu s-a mai știut nimic de el.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.807 secunde