Fanii rockului sunt în EXTAZ! O TRUPĂ CELEBRĂ se reunește după 13 ani!

159
Fanii rockului sunt în EXTAZ! O TRUPĂ CELEBRĂ se reunește după 13 ani! - dddd-1583323582.jpg

Articole recomandate

Trupa de rock progresiv Genesis se va reuni pentru un turneu în Marea Britanie la sfârșitul anului 2020, la 13 ani de la ultimul lor spectacol, a anunțat grupul pe social media, relatează Agerpres. "Genesis este încântată să anunțe că @tonybanksmusic, @PhilCollinsFeed și #MikeRutherford se vor afla în turneu în Regatul Unit la sfârșitul anului 2020!", a anunțat grupul pe Twitter.

Cei trei au continuat să formeze Genesis după plecarea în 1975 a lui Peter Gabriel din grupul înființat în urmă cu opt ani. Trupa, cunoscută pentru melodii precum "I Can't Dance" și "That's All", are programate concerte în Marea Britanie în lunile noiembrie și decembrie.

Phil Collins, voce și tobe, Mike Rutherford la chitară și Tony Banks la clape, toți în vârstă de 69 de ani, se reunesc pentru acest turneu numit "The last domino?" ("Ultimul domino?"). Ei vor fi însoțiți în turneu de fiul lui Phil Collins, Nicholas, 18 ani, la tobe, și de Daryl Stuermer, la chitară și bas.

Trupa Genesis s-a bucurat de un succes enorm în anii '70, '80 și '90, vânzând peste 130 de milioane de albume. Phil Collins a părăsit grupul în 1996 și a vândut peste 100 de milioane de albume ca artist solo. El și-a anunțat retragerea în 2011 din cauza mai multor probleme de sănătate, însă și-a anunțat revenirea pe scenă cinci ani mai târziu, cu o serie de concerte. Revenirea sa pe scenă a fost elementul declanșator pentru reunirea grupului, a declarat miercuri Tony Banks. "Phil a fost în turneu doi ani și jumătate și mi s-a părut un moment bun pentru a discuta despre asta", a spus el pentru BBC.

Ultimul turneu în Europa și America de Nord al Genesis datează din 2007. De această dată, grupul va concerta la Liverpool, Newcastle și Londra în noiembrie, Leeds, Birmingham, Manchester și Glasgow (Scoția) în decembrie. Biletele vor fi puse în vânzare vineri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2557 secunde