Explozii într-un parc din Japonia. Un mort și trei răniți

204
Explozii într-un parc din Japonia. Un mort și trei răniți - exploziejaponie-1477225722.jpg

Articole recomandate

O persoană a murit și trei au fost rănite, ieri, în explozii produse în două locații dintr-un parc din Utsunomiya, capitala prefecturii Tochigi, la nord de Tokyo, a anunțat poliția locală, citată de Kyodo.

Persoana care și-a pierdut viața a fost găsită cu arsuri pe corp în Parcul Joshi, după ce poliția a primit un apel telefonic în jurul orei locale 11.40 (02.40 GMT) prin care era anunțată că o persoană a fost văzută cuprinsă de flăcări după ce a fost auzit zgomotul unei explozii.

Cele trei persoane rănite se aflau de asemenea în parc, unde este în desfă-șurare un festival de folk. Unul dintre răniți, un bărbat, ar fi tratat pentru răni provocate de un șrapnel.

Cu puțin timp înainte de incident, mai multe mașini au luat foc într-o parcare din apropiere în jurul orei 11.30, după ce în zonă s-au raportat explozii. Potrivit Kyodo, nimeni nu a fost rănit în exploziile din parcare. În imaginile difuzate de televiziunea publică pot fi văzute două mașini arse la circa 200 de metri de parc și o bancă distrusă la marginea parcului.

Ambele incidente s-au produs într-o zonă centrală, unde se situează clădirile municipalității. Parcul este situat la o distanță de circa 500 de metri de o stație de metrou. Conform NHK, citată de Reuters, poliția investighează dacă există legături între cele două incidente.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6362 secunde