Explozie și luare de ostatici. Doi morți, într-un posibil atac terorist

165
Explozie și luare de ostatici. Doi morți, într-un posibil atac terorist - australia81309449101700-1496664535.jpg

Articole recomandate

Poliția din Melbourne a ucis, luni, un bărbat care a luat prizonieră o femeie și care a sunat înainte la un post de televiziune spunând că ceea ce face este "pentru ISIS și pentru Al-Qaeda", scrie Daily Mail. Atacatorul și încă un bărbat au murit și trei polițiști au fost răniți în timpul intervenției.

Polițiștii au intervenit pentru a-l neutraliza pe un bărbat care ținea prizonieră o femeie și care folosea o armă cu care a fost ucis anterior un alt bărbat. Înainte ca oamenii legii să intre peste el și să-l ucidă, atacatorul a sunat la postul de televiziune Channel 7 și a spus că atacul său este în numele Statului Islamic și al Al-Qaeda. În timpul apelului pe fundal se auzeau țipetele femeii care era ținută ostatică.


Cu o oră înainte de asediul poliției, locuitorii din zonă au anunțat o "explozie puternică" care a zguduit întreaga clădire, în jurul orei locale 16:30.


Când poliția a sosit la fața locului, au descoperit corpul unui bărbat care se afla pe podeaua foaierului, în timp ce un alt bărbat ținea ostatică o femeie înăuntru.

Poliția a transmis o declarație de presă în care a confirmat existența unui incident în zonă și a anunțat că drumurile din apropierea clădirii au fost închise. "Poliția este în prezent la o clădire de apartamente de pe Bay Street, Brighton, după ce a fost anunțată o explozie imediat după ora 16:00", se arată în comunicatul poliției.

Autoritățile au spus că nu este clar ce s-a întâmplat și poliția și unitățile specializate investighează.

Incidentul de la Melbourne vine la doar două zile după atacul terorist de la London Bridge în care a murit o australiancă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.434 secunde