Erdogan: "Regimul sirian va plăti foarte scump atacarea soldaților turci"

238
Erdogan:

Articole recomandate

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat, ieri, că guvernul sirian va plăti foarte scump orice atac împotriva forțelor Ankarei în regiunea Idlib din nord-vestul Siriei, unde 13 soldați turci au fost uciși într-o săptămână, declanșând o ripostă, transmite Reuters.



"Noi am dat răspunsurile necesare părții siriene la cel mai înalt nivel. Mai ales în Idlib, au primit ceea ce au meritat. Dar nu este suficient, va exista o urmare. Pentru că, cu cât ne vor ataca militarii, cu atât vor plăti mai scump, foarte scump", a afirmat Erdogan într-un discurs la Ankara.


Președintele turc a mai declarat că va anunța, în cursul zilei de astăzi, un plan detaliat de măsuri cu privire la evoluțiile din Idlib.
Ministerul turc al Apărării a anunțat, ieri, că forțe guvernamentale siriene au părăsit orașul Nairab din regiunea nord-vestică Idlib și că un elicopter sirian a fost doborât în zonă în timp ce rebeli susținuți de Ankara au întreprins o ofensivă.



13 soldați turci au fost uciși în atacuri ale forțelor guvernamentale siriene, săptămâna trecută, declanșând represalii din partea Ankarei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2692 secunde