Elicopter de urgență PRĂBUȘIT din cauza vremii nefavorabile, toți cei patru membri ai echipajului au murit

121
Elicopter de urgență PRĂBUȘIT din cauza vremii nefavorabile, toți cei patru membri ai echipajului au murit - elic18495200-1545044914.jpg

Articole recomandate

Un elicopter s-a prăbușit în nordul Portugaliei, iar cei patru membri ai echipajului au murit, a anunțat serviciul național portughez de urgențe (Inem), un accident a cărui cauză era necunoscută pentru moment, relatează AFP.

Un elicopter medical s-a prăbușit într-o zonă muntoasă din apropiere de Porto, al doilea cel mai mare oraș din Portugalia. Toți cei patru aflați la bord, doi piloți și două cadre medicale, au murit în accident, potrivit media locale citate duminică de dpa și Reuters.

Serviciul de urgență portughez INEM a anunțat că a fost lansată o amplă operațiune de căutare cu participarea a 200 de oameni după accidentul survenit sâmbătă seara.

Elicopterul a dispărut după ce a transportat un pacient în vârstă de 76 de ani cu probleme cardiace la un spital din Porto.

INEM a menționat că elicopterul său se întorcea la baza din Braganca (circa 200 km) și că accidentul s-a produs în condiții meteo nefavorabile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3392 secunde