''Elemente ale unui atac terorist'' în cazul înjunghierii a doi polițiști la Bruxelles

96
''Elemente ale unui atac terorist'' în cazul înjunghierii a doi polițiști la Bruxelles - politiebelgia-1475677121.jpg

Articole recomandate

Anchetatorii belgieni au găsit dovezi care conduc la concluzia că atacatorul celor doi polițiști belgieni înjunghiați azi ar fi acționat ca parte a unui atentat terorist, a anunțat Parchetul federal belgian, citat de AFP.


xxx


Doi polițiști au fost atacați la Bruxelles cu un cuțit de un bărbat care a trebuit să fie neutralizat cu un foc de armă înainte de a fi arestat, a indicat parchetul capitalei belgiene, subliniind că nu există dovezi în acest stadiu că ar fi fost un act terorist.


Agresiunea a avut loc pe o mare arteră a cartierului popular Schaerbeek în timpul unui control, potrivit mai multor publicații belgiene, citate de AFP.

Agresorul a înjunghiat doi polițiști, rănindu-l pe unul în burtă și pe celălalt la gât, a declarat o purtătoare de cuvânt a parchetului din Bruxelles, Jennifer Vanderputten. Viața lor nu este în pericol, a precizat ea.

"Nimic deocamdată nu conduce la un act terorist, nu am niciun element în această direcție", a adăugat purtătoarea de cuvânt, fără a putea preciza circumstanțele agresiunii.

Potrivit presei belgiene, după această dublă agresiune, individul a încercat să fugă și o altă patrulă de poliție a trebuit să facă uz de o armă de foc pentru a-l intercepta.

"El a fost împușcat în picior", a declarat dna Vanderputten.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 26 Septembrie 2016
Stire din Actual : Atac armat în Suedia. Patru victime
Miercuri, 10 August 2016
Stire din Actual : Atac sângeros pe străzile Germaniei
Pagina a fost generata in 1.4774 secunde