El Chapo, transferat la penitenciarul din care nimeni nu a evadat

335
El Chapo, transferat la penitenciarul din care nimeni nu a evadat - ywjhzje1ngu5nwmxyzrizmezztrjmgjl-1563626672.jpg

Articole recomandate

Lordul mexican al drogurilor Joaquin Guzman, alias "El Chapo" a fost transferat, vineri, într-un penitenciar de maximă siguranță din Colorado. Narcotraficantul ispășește o condamnare la închisoare pe viață.

Liderul interlop a fost transferat în penitenciarul de maximă siguranță "Supermax" din statul american Colorado, considerat a fi cel mai sigur penitenciar din Statele Unite.

"Putem confirma că Joaquín Guzmán se află în custodia noastră, în ADX Florence, Colorado", a anunțat Agenția Federală a Penitenciarelor prin intermediul unui comunicat, scrie digi24.ro

Închisoarea în care a fost transferat "El Chapo" este cunoscută și sub numele de "Alcatrazul Munților Stâncoși". Penitenciarul în care a fost transferat Guzmán se află la 185 de kilometri sud de Denver și a fost inaugurat în 1994.

 Aproximativ 375 de deținuți sunt încarcerați acolo. Printre aceștia se numără anarhistul Ted Kaczynski, Zacarias Moussaoui, unul dintre organizatorii atentatelor de pe 11 septembrie 2001, Terry Nichols, condamnat pentru explozia din Oklahoma din 1995 și Dzokhar Tsarnaev, condamnat pentru atentatul de la maratonul din Boston din 2013. Potrivit Reuters, niciun deținut nu a reușit să evadeze din acest penitenciar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.889 secunde