E oficial: Bărbatul care a intrat în pietoni la Moscova nu consumase băuturi alcoolice. El a apăsat din greșeală accelerația

80
E oficial: Bărbatul care a intrat în pietoni la Moscova nu consumase băuturi alcoolice. El a apăsat din greșeală accelerația - cutaxiulinmultime05702300-1529234301.jpg

Articole recomandate

Bărbatul care a intrat cu mașina în pietoni la Moscova, provocând rănirea a șapte persoane, inclusiv a doi suporteri mexicani, nu băuse, ci a spus că era obosit și din greșeală a apăsat accelerația în locul frânei, susține autoritatea de management al transportului din Moscova, conform Reuters.

De asemenea, autoritatea a prezentat și un buletin despre care a afirmat că este al tânărului, care se numește Chingiz Anarbek Uulu, este din Kîrgîstan și are 28 de ani.

"Îmi pare foarte rău. Voiam să merg acasă după aceea, să dorm", a afirmat el, adăugând că lucra de 20 de ore. Întrebat de ce a vrut să fugă, el a spus că s-a temut că va fi ucis. Luni el va fi audiat pentru a i se stabili pedeapsa.

Conform copiei buletinului său, postată pe Twitter de autoritatea de management al traficului din Moscova, tânărul se numește Chingiz Anarbek Uulu și este născut în 22 aprilie 1990.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2441 secunde