DOUĂ NAVE AU FOST ATACATE DE PIRAȚI

647
2
DOUĂ NAVE AU FOST ATACATE DE PIRAȚI - douanaveatacate-1455267483.jpg

Articole de la același autor

Numărul atacurilor piraterești de pe coasta de vest a Africii crește. Pe data de 11 februarie 2016, două nave au raportat că au fost atacate și deturnate de pirați, în Golful Guineea. Una a fost atacată la aproximativ 50 mile nautice sud de coasta Bayelsa, Nigeria, ia a doua, la 75 mile nautice sud de Abidjan, Coasta de Fildeș. 

Comentează știrea

Rosca
12 februarie 2016
Bani la domiciliu

Plan de castig! Noi am ajutat deja alti oameni sa castige bani cu programul nostru, acum vrem sa ne dezvoltam si sa ne extindem echipa! Vino alaturi de noi si castiga repede bani! Daca sunteti o persoana ambitioasa si vreti o cariera excelenta intr-un domeniu de top si de mare viitor, aici aveti toate conditiile pentru a va dezvolta si a castiga bani nelimitat. Solicitati-ne INFO la adresa de email: [email protected]

maria
14 februarie 2016
Afacere profitabila

O afacere profitabila pentru toti! Cum ar fi daca ai avea o afacere a ta, puternica si profitabila? Noi iti oferim un sistem recomandat de catre cei mai mari experti, gata sa-ti aduca si tie castigurile pe care ti le doresti. Solicita chiar acum mai multe informatii, la adresa de email:

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Decembrie 2015
Stire din Actual : ȘASE ORE DE FOC, LA BORDUL UNEI NAVE!
Vineri, 16 Octombrie 2015
Stire din Economie : Euro a reluat atacul
Pagina a fost generata in 0.5596 secunde