Donald Trump, vizită oficială în Marea Britanie

101
Donald Trump, vizită oficială în Marea Britanie - donaldtrump-1507730028.jpg

Articole recomandate

Președintele american Donald Trump a acceptat invitația de a efectua o vizită de stat în Marea Britanie, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al premierului britanic Theresa May, anunță Agerpres. 


Anterior, publicația London Evening Standard, citând surse anonime, a relatat că Trump va face o vizită de lucru în Marea Britanie la începutul anului viitor, iar o vizită de stat va avea loc ulterior.

London Evening Standard, care îl are drept editor pe fostul ministru de finanțe George Osborne, a relatat că în mediul diplomatic au loc discuții privind o vizită de stat a lui Trump la Londra. Citând surse anonime, publicația a afirmat că această vizită va face probabil parte dintr-un turneu diplomatic al liderului american în mai multe țări.

În timpul vizitei sale la Washington din luna ianuarie, Theresa May i-a adresat lui Donald Trump invitația de a face o vizită de stat în Marea Britanie. Propunerea a suscitat controverse la Londra, fiind de așteptat să aibă loc proteste masive față de vizita liderului american.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4821 secunde