Donald Trump, întâlniri individuale cu lideri mondiali, la New York

142
Donald Trump, întâlniri individuale cu lideri mondiali, la New York - donald-1569178191.jpg

Articole recomandate

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, va avea trei zile pline la New York, săptămâna aceasta, când va reveni în orașul său natal pentru a participa la Adunarea Generală a ONU, scrie DPA. 


Potrivit unui înalt funcționar al administrației, președintele va avea o mulțime de întâlniri individuale cu lideri mondiali, pe lângă participarea planificată la un summit al libertății religioase, luni, discursul său principal, marți, la ONU, și o conferință de presă, miercuri. 


Președintele american nu va participa la summitul privind clima organizat de ONU, luni. În acea zi, el se va întâlni cu premierul Imran Khan din Pakistan, președintele Andrzej Duda al Poloniei, prim-ministrul Jacinda Ardern din Noua Zeelandă, premierul Lee Hsien Loong din Singapore, președintele egiptean Abdel Fattah al-Sissi și președintele Moon Jae-in din Coreea de Sud. 
Marți, bilateralele sale vor fi cu premierul britanic Boris Johnson, premierul indian Narendra Modi, secretarul general al ONU, Antonio Guterres și președintele irakian Barham Salih. De asemenea, va participa la o recepție diplomatică. 
Miercuri, Trump va participa la o sesiune despre Venezuela împreună cu alți lideri din emisfera occidentală înainte de a se întâlni cu premierul Japoniei, Shinzo Abe, președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, și cu președintele El Salvador, Nayib Bukele. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.499 secunde