Donald Trump, despre Casa Albă: "Este o adevărată cocină"

187
1
Donald Trump, despre Casa Albă:

Articole recomandate

Deși este președintele SUA de mai bine de jumătate de an, Donald Trump a făcut recent un comentariu prin care dovedește că nu prea se simte în largul său la Casa Albă. El a afirmat despre instituția prezidențială că "este o adevărată cocină".

Donald Trump ar fi făcut această afirmație jignitoare în timpul unei partide de golf cu niște prieteni, precizează Daily Mail.

Comentariul ar fi venit ca o justificare a președintelui american pentru vizitele sale foarte dese pe terenul de golf din clubul din Bedminster. Explicația lui ar fi fost relativ simplistă: lipsește atât de des de la reședința prezidențială deoarece Casa Albă "este o adevărată cocină". Este posibil ca afirmația sa să fi fost o simplă glumă, dar acest lucru n-a fost confirmat.

Printre criticii afirmației sale se află și fiica lui Hillary Clinton, Chelsea, care a sărit imediat în apărarea personalului care are grijă de curățenia Casei Albe, după afirmația jignitoare a președintelui:

"Vă mulțumim tuturor aprozilor, majordomilor, cameristelor, bucătarilor, florarilor, grădinarilor, instalatorilor și inginerilor de la Casa Albă, pentru tot ceea ce faceți în fiecare zi."

Comentează știrea

Gigi
3 august 2017
Aiurea !

In parlamentul nostru este o adevarata cocina ! La Casa Alba , in schimb , este balamuc , odata cu venirea lui Trump ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5654 secunde