Donald Trump, criticat de manifestanți după declarația sa de urgență

99
Donald Trump, criticat de manifestanți după declarația sa de urgență - donald-1550618889.jpg

Articole recomandate

Câteva sute de opozanți ai președintelui Donald Trump s-au adunat, luni, la Washington, pentru a protesta față de declarația sa de "urgență națională" destinată să ocolească refuzul Congresului de a finanța un zid la frontiera de sud a Statelor Unite, relatează AFP. 


În această zi de sărbătoare în onoarea președinților americani, manifestanții s-au strâns în apropierea Casei Albe cu pancarte pe care era scris "Trump corupe Constituția" sau "Nu mai vrem rege". 
Omul de afaceri republican "încalcă regulile pentru a-și atinge obiectivele", l-a criticat Sam Crook, un militant ecologist în vârstă de 65 de ani care purta un afiș de carton acuzându-l pe Donald Trump că este un "dictator ucenic". 
Congresul a refuzat să îi finanțeze zidul și atunci președintele "a inventat o criză" pentru a declara urgența, a declarat Allison Fultz, o avocată de 55 de ani. "Se poartă ca un copil, nu așa funcționează democrația", a adăugat ea. 
Donald Trump a promis în timpul campaniei prezidențiale din 2016 că va construi un zid la frontiera cu Mexicul pentru a stăvili imigrația ilegală. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9608 secunde