Donald Trump afirmă că Facebook este "împotriva sa". Zuckerberg dezminte

170
Donald Trump afirmă că Facebook este

Articole recomandate

Președintele american, Donald Trump, și fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, au avut, ieri, un schimb de replici pe rețelele sociale, liderul de la Casa Albă reproșând Facebook-ului că este "împotriva sa", acuzație respinsă însă de către rețea, relatează AFP.


Schimbul de replici intervine în timp ce Zuckerberg a trebuit să se hotărască săptămâna trecută să colaboreze în totalitate cu Congresul, care întreprinde o anchetă în legătură cu o posibilă intervenție a Rusiei în alegerile prezidențiale din 2016, câștigate de către republicanul Donald Trump. 


Facebook a acceptat să furnizeze Congresului conținutul mesajelor cu caracter politic, finanțate de interesele rusești prin intermediul cumpărării de spații publicitare pe rețeaua socială. 


Potrivit presei, aceste mesaje căutau să creeze tensiuni politice referitoare la diferite subiecte în rândul americanilor, în scopul, în cele din urmă, de a dăuna democratei Hillary Clinton, care se afla atunci pe primul loc în intențiile de vot. Kremlinul neagă însă orice implicare a sa în alegerile din SUA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6403 secunde