Donald Trump a anunțat plecarea lui John Kelly, secretarul general al Casei Albe

106
Donald Trump a anunțat plecarea lui John Kelly, secretarul general al Casei Albe - trump3-1544298640.jpg

Articole recomandate

Președintele Donald Trump a confirmat sâmbătă că șeful cancelariei, John Kelly, va demisiona până la sfârșitul acestui an, relatează BBC. 


Trump a făcut această precizare într-o discuție cu reporterii, confirmând astfel informațiile neoficiale privind iminenta demisie a lui Kelly.


John Kelly ar urma să demisioneze din funcția de șef al cancelariei Casei Albe în următoarele zile, precizau vineri surse citate de CNN.


Aflat în funcție de 17 luni, Kelly și președintele Donald Trump au ajuns la un punct de cotitură în relația lor tensionată. În această vară, președintele Trump l-a rugat să nu demisioneze și să rămână în funcție încă doi ani. Cu toate acestea, tensiunile s-au acutizat astfel încât cei doi au ajuns să nu-și mai vorbească.


Potrivit sursei citate, Trump încearcă deja să-i găsească un înlocuitor în aceste zile, iar printre numele vehiculate este Nick Ayers, în prezent șeful de cabinet al vicepreședintelui Mike Pence.


În cartea celebrului jurnalist Bob Wooward "Fear", lansată în noiembrie, unul dintre cele mai comentate pasaje este cel în care John Kelly este citat spunând despre Trump că este un "idiot", iar Casa Albă este ca spitalul de nebuni. Kelly a negat că ar fi făcut astfel de aprecieri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8872 secunde